Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledning


VinterutrustningHär finns allt du behöver för att du och din 4-hjulade vän ska klara sig igenom vintern eller skidsemestern.

 

Ezyshoe är en produkt som är framtagen i samarbete med den världskända däckfabrikanten Michelin. Produkten är utvecklad för att se till att du kan gå på gator och torg utan att behöva vara rädd för snö och is på marken. Ezyshoe är ett litet nät som lätt dras över dina skor, oavsett deras märke eller modell, och som ser till att du håller dig på fötterna i halt väglag.

 

Det är viktigt att ha en snöskyffel med sig i bilen när du kör under vinterhalvåret. Vi är försedda med många olika varianter av skyfflar och isskrapor så det finns alltid någon som passar just din bil, oavsett om du har en liten personbil eller 4x4. Det finns risk för att bli börfälld om man kör med bilrutor som inte är fria från is, snö eller dagg. Det är dessutom också olagligt att köra utan att borsta bort snö från bilen, varför vi har sett till att ha ett bra utbud av snöborstar som får bort snön utan att skada lacken.

 

Snökedjor är oundgängliga när du kör under förhållanden där vanliga vinterdäck inte räcker. De kan bli din räddning om du kört fast i snön, och dagens snökedjor är också otroligt lätta att montera och tar heller nästan ingen plats i bagageutrymmet.