Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledning

Transport & Trailer

Om du ofta får för dig att packa bilen och åka på långtur med familjen så är det här du ska titta. Här finns allt du behöver till resan, eller turen till återvinningsstationen för den delen.

 

Behöver du få med dig cykeln på resan är det såklart viktigt att du placerat denna korrekt och säkert så du undviker både olyckor och böter. Vi har bra cykelhållare från bland andra Autostyle och Buzzrack. Vi har cykelhållare till bilar med eller utan dragkrok. Kom ihåg att till vissa av cyckelhållarna är det nödvändigt att beställa en extra nummerplåt.

 

Vi har förstås också många olika takboxar som är perfekta för skidturen eller bilresan, både för den prismedvetne och den som inte vill ha den bästa möjliga kvalitén från Mont Blanc. Vi har dessutom massa tillbehör till boxarna som gör skidturen eller bilresan ännu lättare.

 

Behöver du speglar till din husbil så är du inte vilse här. Vi har många typer av speglar som passar till de flesta bilmodeller. Det är otroligt viktigt att kunna se längs med och bakom husbilen – att köra utan extraspeglar kan få katastrofala följder (och dessutom är det olagligt). Vi har också speglar som kan göra det lättare att parkera i stan eller nära inpå andra bilar.

 

Om du ofta bogserar eller transporterar bilar så är det här du hittar rätt utrustning för sånt. Vi kan erbjuda ljusbommar, dragkorkar och bogserlinor i många olika storlekar, och mycket mycket mer som gör dina transporter lättare.