Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledningVälj vilken typ av färg du behöver!
MålningSka bilen målas om, ska du snygga till efter plåtarbete eller göra något helt annat med färg – det här är avdelningen för dig. Här hittar du färger till kofångare, fälgar, metall, trä, underrede och mycket, mycket mera.

 

Om det är interiören som behöver en uppfräschning så titta på vårt stora urval av färger – vi har till motorhuv, läder, textiler, plaster, cabriolettaket, intrumentbrädan, dörrsidor eller vad helst du kan tänkas behöva.

 

Vi har starka, värmetåliga färger för de ytor som kräver detta – bromsok, motor eller avgasrör. Färgerna är naturligtvis också slitstarka, lätta att applicera och lämnar ett resultat du kan vara stolt över.

 

Självklart kan du också få dina fram- och bakljus målade, eller om du vill skapa en unik stil i förarkabinen går det också att ordna här. Om du till exempel vill byta färg på dina fram- och bakljus utan att byta till speciella stylinglampor så kan du tona dem med färg du hittar här.

 

Vi har givetvis också rostskydd som är bra att använda när du fått rost på din bil. Rostskydd kan med fördel även användas i allmänhet som grund till nya plåtdelar på hela bilen.

 

Missa inte att utforska det breda sortiment av färger av alla sorter till ditt stora projekt! Vi sitter för övrigt alltid vid telefonen redo att besvara dina frågor och funderingar kring färgval och målning.