Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledning

Fälgar & TillbehörFälgarna är det som själva däcken monteras på. Fälgar kan köpas i otroligt många olika typer av material, kvalitet och storlekar. De flesta bilar levereras från fabriken med stålfälgar och hjulkapslar, men om du vill ha en riktigt häftig look utan att lägga ner allt för mycket arbete på det så kan ett par aliminiumfälgar göra underverk. Vill du att folk verkligen ska spärra upp ögonen så dra fram stora plånboken och skaffa dig ett set stora kromfälgar – instant bling bling!
 
Tycker du att dina stålfälgar är lite tråkiga men vill ändå inte spendera för mycket pengar på nya så kan det vara ett alternativ att köpa navkapslar, som finns i många typer och former – från den simplaste sorten till kapslar med spinners i krom som får din bil att likna en rapstjärnas från Los Angeles.
 
Har du skaffat dig ett par coola fälgar, men vill lägga ytterligare en final touch på dem så att de blir riktigt unika, kan ett set med rim rings vara grejen för dig. De finns i många olika färger och storlekar!
 
Har du gjort ditt val av ett set med fälgar så är det sedan mycket viktigt att man också har bultar och muttrar av precis rätt sort. Kom alltid ihåg att kontrollera om dina fälgar behöver runda eller konkava bulthuvuden. Om du inte har helt rätt utrustning så kan det hända att din ratt, eller hela bilen, börjar skaka under körning, och onödigt buller och störningar från däcken kan förstöra hela komforten i din bil. Alltså, oavsett om du kommer använda bultar, muttrar eller nitar så är det viktigt att du har helt rätt storlek och utformning på dem.
 
Passar dina däck inte helt på din bil så förtvivla inte, för vi har många olika sorters wheelspacers som får dina fälgar att sitta helt perfekt. Wheelspacers finns från 3mm och uppåt, lägg dock märke till att dessa smala spacers är utan centreringsring. Från 15mm och uppåt levereras de med centreringsring.
 
I de flesta lägen är det finishen som ger det där lilla extra. Detta gäller också dina hjul, däck och fälgar. Detta kan du fixa genom att välja någon av våra stiliga ventilhattar, istället för de tråkiga, svarta originalplasthattarna. Har du ett fordon där reservhjulet sitt på bakluckan kommer ett wheelcover, som täcker reservhjulet med ett fräckt motiv,  att göra underverk. Hemma i verkstaden är det oumbärligt att ha en däcktrycksmätare, en hjulstaplare kan underlätta förvaringen  av dina vinter- och sommardäck, och se också till att ha ett hjullås som kan förhindra stöld.