Drive One, Trafikalarm - 1st.

Lagerstatus:
Loading
Art.nr.:
CL1685630
Utskriv Utskriv
Rek.pris 677,00 kr Rek.pris 677,00 kr 597,00 kr
Mer information
Märke:Needit
Produkt:Trafiklarm
Enhet:1st.
Modell:Drive One
Färg:Svart
Material:Plast
Märkning:CE
Varning i världsklass / Trafik utan faror och fortkörningsböter!

Drive One varnar dig när det finns fara eller hastighetskontroller i trafiken. Med en Drive One i kabinen kan du enkelt och bekvämt hålla dig uppdaterad i trafiken – och meddela andra användare med en knapptryckning. Drive One är korrekt, användarvänlig och prenumerationsfri.

- Snyggt, diskret och användarvänligt trafiklarm från Drive One
- Varnar för olyckor och alla typer av fartkontroller
- Gratis prenumeration
- Många inställningsmöjligheter
- Aviseringar kontrolleras och dubbelkollas
- Kompatibel med både iPhone och Android-telefoner, med undantag för Huawei, eftersom de inte längre stöds av Google och deras programvara.

DANSK DESIGN
Den prisbelönte danske designern John Sebastian ligger bakom den smarta designen av Drive One, och hans visioner för ett Smart Traffic Alarm förenar moderna design med minimalistisk skandinavisk identitet.

FUNKTIONER
Alltid uppdaterad - Drive Ones varningar baseras på användarinmatning och realtidsdata från partners hemma och utomlands. Det ger med andra ord alltid en riktig bild av trafiken just nu – och därför levererar Drive One aviseringar med mycket hög precision.

Inget abonnemang - Drive One är gratis att använda - du betalar bara för produktet. Du blir inte bara av med månadsabonnemang – du slipper också vara beroende av dina medanvändares vilja att använda en prenumerationslösning.

Användarvänlig och full av funktioner - Drive One är lätt att använda och lätt att installera. Med bara två knappar, två färger och två ljud när man kör i trafik är det lätt att tyda vad varningen handlar om. Det är självklart också enkelt att meddela dina medanvändare medan du kör. En beröring. Inget mer behövs.

I appen kan du ställa in och optimera din Drive One för att passa dina behov. Du kan bland annat se varningarna framför och bakom dig och du kan välja vilka typer av varningar du vill ha. Du kan också välja om ljudet ska komma från enheten, din telefon eller via Bluetooth och du kan bestämma när du vill bli larmad.

Kontrollera data – Drive One bygger på tillförlitlig data, som kommer från bland annat våra användare och partners. Som en av de enda på marknaden övervakar, sorterar och utvärderar vi användarrapporter — så att ett fumlande inte plötsligt förvandlas till en kamerafälla. Det är därför du kan lita på Drive One.

Community - Drive One drivs av andra användare och realtidsdata från mer än fem miljoner användare över hela Europa är tillräcklig för att ge en korrekt bild av vägnätet.

Design - Drive One förstör inte kabinen. Den skapades av den danske designern John Sebastian, och enheten talar till en designtradition där funktion och ett minimalistiskt uttryck smälter samman till en högre enhet.

Specifikationer:
Mått: B4,7 x H4,7 x D1,2
Vikt: 18 gr.
Batteri: CR2450 (förväntad 2 års batteritid)
Färg: Svart / Blank
Montering: Självhäftande

Kompatibel med både iPhone och Android-telefoner, med undantag för Huawei, eftersom de inte längre stöds av Google och deras programvara.

Frakt

Normalpaket (under 1,4 meter lång/max 25kg) – 99kr
Volympaket (över 1,4-2,0 meter lång) – 995kr
Alla paket skickas som försäkrat gods. Alla paket skickas med Track & Trace. Budet levererar paketet på närmaste avhämtningsplats.
 

Retur

Vi ger 14 dagars full ångerrätt/returrätt. Du skall inom 14 dagar efter mottagelse informera oss pr. mail om att du ångrat ditt köp och önskar att returnera varan. Därefter har du 14 dagar till att skicka tillbaka paketet.
Ångerrätten gäller alla varor som inte är specialanpassade efter kundens krav/specifikationer/önskemål.
Ovanstående gäller endast försäljning till privatpersoner.