Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledning

Xenon, ljus, neon & LED


Känner du att du famlar i mörkret så har du kommit rätt – här hittar du ett av nordens största urval av ljus. Vi har det mesta inom neon, LED och diodljus.

 

Behöver du lampor till framljusen i din bil så har vi några av de bästa produkterna på marknaden. Saknar du det gula ljuset som man brukade se förr i tiden på franska bilar? Vi har dem här, och det är den bästa sortens ljus att ha i dimmigt väder, då gult ljus till skillnad från vitt ”bränner” igenom dimman. Forskning visar dessutom att gult ljus är långt mer avslappnande för ögonen vid körning, både vad gäller dina egna framljus och när mötande bilar har gult ljus. Därutöver har vi ett brett sortiment av lampor till alla typer av framljus – H1, H3, H7, H4, T10, W5W, T3 och spolljus, för att bara nämna några.

 

Med LED-bars är det möjligt att då en Audi look på din bil. Du kan lätt och smidigt montera LED på din bil helt efter behag, vi har både till fram-, bak-, och sidoljusen.

 

Drömmer du om att ha ljus i bilens handtag, titta in här. Våra handtags-kit är lätta att montera och ger en riktigt häftig effejt när du kör din bil.

 

Tycker du kanske att din bil är lite tråkig, eller saknar du bara det där lilla extra som får folk att vända på huvudet? Ett neon-kit till underredet kan vara grejen för dig. Med neon under bilen kan du vara helt säker på att väcka uppmärksamhet när du kör. Vill du verkligen sticka ut ur mängden så är ett LED Under Car Kit - som låter dig byta färg som du vill - helt klart ditt val!

 

Utöver detta har vi många olika sorters lösa dioder för montering både inne och ute. Till exempel kan insidan av ett biltak fås att se riktigt häftigt ut med hjälp av många små dioder, satta i mönster eller lite hursomhelst.

 

Även LED-lampor har vi ett brett urval av . Dessa små diodlampor kan användas överallt i bilen – till intrumentbrädan, nummerplåten, biltaket mm.

 

Med ljusstyling är det nästan bara din fantasi som sätter gränserna  - allt kan göras!