Sök på regnr.
Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledning

Armstöd m. mugghållare, universal - Svart

Skaffa dig ett riktigt läckert armstöd i bilen! Detta universalanpassade armstöd ger bilen en snyggare look och är fantastiskt praktiskt, förutom att det ger dig en viloplats för din arm! Det inbyggda förvaringsrummet ge dig möjligheten att förvara nycklar, mynt, solglasögon osv. Dessutom har den två mugghållare baktill! De två mugghållarna kan bara användas till 25ml burkar och flaskor. Fördelar - Gör bilturen mer bekväm - Håller ordning på dina småsaker och utom synhåll - Ger bilen en exklusiv look. - Lätt att montera - Lätt att rengöra Info: Färg: Svart Antal: 1st Modell: Med mugghållare Material: ABS syntetiskt material och imiterat läder Armstödet är lätt att montera och levereras komplett med monteringstillbehör.
259,00 kr
Artikelnr.: CL412091
Lagerstatus: ✓ 3-5 vardagar
Läs mer

Armstöd m. mugghållare, universal - svart

Tyvärr är inte alla bilar tillverkade med armstöd. Men det betyder ju inte att man inte ska ha möjligheten att få det, och det till ett rimligt pris. Detta universala armstöd ger bilen en snyggare look samtidigt som du kan slappna av i armen under resans gång. Det inbyggda förvaringsutrymmer ger dig möjligheten att förvara nycklar, mynt, brillor och annat, och dessutom har den 2 mugghållare baktill. Info: Färg: Svart Antal: 1st Modell: Med mugghållare Material: ABS syntetiskt material och imiterat läder. Dimension: Längd: 30cm Bredd: 13cm Stödet är lätt att montera och kommer komplett med monteringtillbehör. OBS: Armstödets inbyggda kopphållare är gjorda i plast vilket betyder att de inte kan hålla alltför tunga bägare. Rekommenderas enbart till burkar.
309,00 kr
Artikelnr.: CL412288
Lagerstatus: ✓ 3-5 vardagar
Läs mer

Armstöd med kopphållar, universal - Krom / Svart.

Tyvärr produceras inte alle bilar med armstöd. Detta universale armstöd giver bilen ett snyggare och mera elegant look. Det inbyggd utrymme ger dig möjlighet att gömma nycklar, myntar, glasögon etc. Och så har denna armstöd hela 2 kopphållare på baksidan. Info: Färg: Krom / Svart Antal: 1 st. Modell: Armstöd m/ kopphållare Material: ABS plast och konstläder Armstödet är lätt att montera mellan framsäten och levereras komplett med monteringstillbehör.
319,00 kr
Artikelnr.: CL422596
Lagerstatus: ✓ I lager
Läs mer

Armstöd, universal - svart/krom

Dimension Height: 18,5 cm Length: 31,5 cm Width: 10,5 cm
389,00 kr
Artikelnr.: CL287357
Lagerstatus: ✓ 3-5 vardagar
Läs mer

Armstöd, universal - svart/krom

Dimension Height: 18,5 cm Length: 31,5 cm Width: 10,5 cm
409,00 kr
Artikelnr.: CL287358
Lagerstatus: ✓ 3-5 vardagar
Läs mer