Välj bil manuellt
Kundvagn
( 0,00 kr )
close× Call Us 08-55 92 44 99
Kundvagn
( 0,00 kr )


Kvalitets produkter


Låga priser & stort urval


Snabb leverans från eget lager


Bra service & vägledning
 


Välj vilken interiörkategori du vill titta på

Kabin & interiör

 

Sedan bilens barndom har bilbranchens designers strävat efter att förse sina kunder med största möjliga komfort. Idag är folks bilar nästan bekvämare än deras vardagsrum, men om du vill göra din bil riktigt unik invändigt så är det här du ska leta.

 

Ska du ha en fullblods racerbil räcker det inte bara med en massa hästkrafter. Onödig vikt ska ut ur bilen, och lätt och samtidigt säker interiör ska in. Dina säten ska hålla dig på plats när du pressar bilen till det yttersta – våra säten med märken som Tenzo R och Autostyle, eller varför inte italienska Sparco och Isotta, ser till att göra just detta, och det med stil.

 

Bälten ska det aldrig sparas in på, speciellt inte om du använder bilen till race, och därför säljer vi bara de bästa kvalitetsbälten (från Isotta, OMP, Sabelt, Sparco och Autostyle) för bästa möjilga pris.

 

Ska man ut och trycka gasen i botten så ska man så klart ha rätt ratt i händerna – en stor ratt av standardutförande kan ofta vara opraktisk. Vi har många olika rattar av god kvalitet, från de enklare varianterna till snap off. De senare, kända från motorsporten, ser till att hålla tjuven på avstånd. Vi säljer även rattnav så att sportsrattar kan installeras i nästan alla bilar.

 

Om pedalerna i din bil är slitna och trista är det kanske dags att skaffa sig ett färskt pedalset. Varför inte titta på en riktigt häftig variant, som på bilarna i Fast and Furious-filmerna? Du kan få dem i alla storlekar, oavsett om din bil är automatväxlad eller manuell.

 

En riktig racer har många mätarinstrument som hela tiden kan följa med i hur motorn arbetar och att allt är som det ska vara. Ska du ut och köra race så är detta ett måste! Vi har produkter från bland andra amerikanska Autometer, och headup displays som visar varvtal och hastighet direkt på vindrutan så att du slipper släppa vägen med ögonen.

 

Är du trött på din gamla trista växelspak, så varför inte byta ut den till en modernare variant som kan ge bilinteriören en streamlinad look. Om det inte räcker så har vi också mängder av golvmattor av olika utformningar och material, alltid i modeller som passar i just din bil.

 

Utöver detta har vi mycket mer för att piffa upp din bil – ta dig en titt!